Welkom bij Wijnliefde!

De naam zegt het waarschijnlijk al, dit is een pagina voor en met mensen die liefde hebben voor wijn. Mijn naam is Laurie en ik kan wel zeggen inmiddels veel liefde te hebben voor wijn. Wil je weten hoe dit zo gekomen is en hoe deze pagina ontstaan is? Lees dan zeker even verder! 


Misschien ken je het wel, je begint met je eerste wijntje, een lekkere zoete witte wijn met een dansje in je favoriete kroeg. Rode wijn is waarschijnlijk nog wat te intens, maar naarmate je ouder wordt, ga je steeds meer wijntjes uitproberen. Tot het moment, en zeker in mijn geval, dat er een wereld voor je open gaat en je die zoete witte wijn liever laat staan.

Mijn interesse werd groter en groter naarmate ik meer ging proeven en combineren met eten. Alle soms ongemakkelijke momenten, zoals de wijnkaart krijgen en eigenlijk niet zo goed weten wat er mee aan te vangen inbegrepen. 
Hierdoor besloot ik in mijn eigen woorden, zonder te veel technische en soms moeilijke woorden wijnen te gaan beoordelen.

Om mensen zoals jij en ik op weg te helpen in de wijnwereld. 

Graag deel ik dan ook mijn ervaringen en zal ik mijn best doen om je te helpen kiezen, maar zeker ook meer te leren over wijn en alles wat er bij komt kijken! 

Heb je ergens vragen over, kun je niet kiezen of heb je suggesties voor een bepaalde wijn? Twijfel dan niet en neem contact met me op via de contactpagina. Veel wijnplezier!